خبر رسان

مجله خبری

Google Home در حال ادغام عمیق تر جمینی و ویجت جدید است

[ad_1]

از آنجا که Google آخرین دستگاه های لانه باقیمانده را به داخل برنامه Home منتقل می کند ، همچنین به دنبال راه هایی برای استفاده راحت تر این مرکز خانه هوشمند است. به طور طبیعی ، Google با افزایش ادغام جمینی این کار را انجام می دهد. این شرکت قابلیت های جدید اتوماسیون را با AI تولیدی و همچنین پشتیبانی بهتر از دستگاه های شخص ثالث از طریق API خانگی اعلام کرده است. Google AI همچنین به ویجت جدید اندرویدی وصل می شود که می تواند شما را در مورد قسمت های هوشمند خانه شما به روز کند.

برنامه Google Home جایی است که شما با همه وسایل خانگی هوشمند Google مانند دوربین ، ترموستات و آشکارسازهای دود تعامل دارید – برخی از آنها قطع شده اند ، اما این یک داستان دیگر است. این دستگاه همچنین دستگاه های خانه هوشمند را از سایر شرکت ها در خود جای می دهد ، که می تواند مدیریت یک مجموعه مختلط را در صورتی که دقیقاً بصری نباشد امکان پذیر کند. یک قطعه هوش مصنوعی در واقع ممکن است در اینجا کمک کند.

گوگل سال گذشته آزمایش ادغام های جمینی را در خانه آغاز کرد و اکنون در حال باز کردن دستگاه های شخص ثالث از طریق API خانگی است. Google قبل از در دسترس بودن عمومی با چند شریک در ادغام API همکاری کرده است. آشکارساز اول دودی/کربن هشدار که قبلاً اعلام شده بود و قفل هوشمند Yale که جایگزین دستگاه های لانه Google می شوند ، جزو اولین روشنایی CYNC ، برچسب های موتورولا و خلاء های IROBOT هستند.

[ad_2]

لینک منبع

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *