کد خبر : 177159
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 دی 1400 - 10:27

طنین زنگ خطر نابودی راه‌های استان یزد/ایران بازنده رقابت تکنولوژی حوزه حمل و نقل

طنین زنگ خطر نابودی راه‌های استان یزد/ایران بازنده رقابت تکنولوژی حوزه حمل و نقل

ایسنا/یزد معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان یزد گفت: با کمبود اعتبارات برای حفظ و نگهداری راه‌ها، زنگ خطر نابودی آن‌ها در استان به صدا درآمده لذا اولویت این اداره کل تعمیر و نگهداری نقاط حادثه‌خیز و ایمنی جاده‌هاست. «حامد معتمدی» در همایش راهداری، حمل‌ و نقل جاده‌ای

طنین زنگ خطر نابودی راه‌های استان یزد/ایران بازنده رقابت تکنولوژی حوزه حمل و نقل

ایسنا/یزد معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان یزد گفت: با کمبود اعتبارات برای حفظ و نگهداری راه‌ها، زنگ خطر نابودی آن‌ها در استان به صدا درآمده لذا اولویت این اداره کل تعمیر و نگهداری نقاط حادثه‌خیز و ایمنی جاده‌هاست.

«حامد معتمدی» در همایش راهداری، حمل‌ و نقل جاده‌ای و رانندگان شهرستان ابرکوه، اظهار کرد: اولویت ما در استان دیگر ساخت راه نیست و با توجه به خطر از بین رفتن راه‌ها، بعد از این هزینه‌ها، صرف نگهداری و ایمنی جاده‌ها می‌شود.

وی افزود: زنگ خطر بعدی در حوزه حمل‌ و نقل، همراه نبودن با تکنولوژی روز دنیا در جهت هوشمندسازی و الکترونیکی سیستم‌ها و خودروهاست که در وضعیت فعلی اگر درب‌های مملکت باز شود و قرار به رقابت با کشورهای دیگر باشد، ما بازنده هستیم.

معتمدی تصریح کرد: ما در حال حاضر محصور بوده و با خودمان رقابت می‌کنیم و چون ما جزء استان‌های حمل‌ و نقلی هستیم، باید نیم‌نگاهی به آینده داشته باشیم و ببینیم که شکل حمل‌ و نقل در دنیا در حال تغییر است بنابراین باید در بحث هوشمندسازی، هوش مصنوعی و خودکار کردن خودروها از هم‌اکنون باید سرمایه‌گذاری کنیم تا دنیا عقب نمانیم.

«خلیل زارع» رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای شهرستان ابرکوه نیز از رتبه دوم تشکل صنفی حمل‌ و نقل ابرکوه در سطح استان خبر داد و گفت: ابرکوه در حوزه آماری با داشتن یک‌هزار و ۷۰۰ دستگاه انواع ناوگان حمل‌ و نقل و داشتن دو هزار و ۴۰۰ راننده در جایگاه دوم استان قرار دارد.

وی با بیان این که سالانه دو میلیون تن بار توسط رانندگان و کامیون‌داران ابرکوه جا به جا می‌شود، ابراز کرد: ابرکوه دارای ۱۴۰ کیلومتر بزرگراه، ۱۱۵ کیلومتر راه اصلی و ۵۰ کیلومتر راه‌های روستایی به ارزش ریالی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و این سرمایه بسیار بزرگی است که دولت طی سالیان گذشته هزینه کرده و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار داده است.

زارع تصریح کرد: بزرگ‌ترین تهدید برای این سرمایه، حمل بار اضافه تناژ و غیر استاندار است که موجب تخریب راه‌ها می‌شود لذا از مسئولان مربوطه و پلیس‌ راه تقاضا داریم بیش‌ از پیش به این موضوع مهم بپردازند تا سرمایه‌های عظیم این شهر، نابود نشود.

این مسئول خاطرنشان کرد: اعتبار و بودجه تخصیصی برای نگهداری راه‌ها بسیار ناچیز بوده و پاسخگو نیست اما با مشارکت رانندگان، تشکل‌ها و انجمن‌ها، مسئولین مربوطه و مردم می‌توانیم با داشته‌های حداقلی بخشی از راه‌ها را حفظ کنیم.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

باسکول تریلی کش 60 تنی

دریافت سریع کد اقتصادی

خرید دیزل ژنراتور ولوو

آزمایش دی ان ای برای اثبات فرزند

ایمپلنت دندان توسط پروفسور آرش عزیزی

چگونه پینگ بازی را کاهش دهیم؟

پالت پلاستیکی

ثبت شرکت

چوب پلاست

زيرنويس فيلم‌ها و سريال‌ها

اصلاً رپورتاژ آگهی چیست؟

خرید دمپایی عمده

خرید رپورتاژ آگهی